Workshops / open dagen

 

2 juli Demodag voor vaste clienten

Wij demonstreren samne met de leverancier een compleet nieuwe technologie voor huidverstrakking en contourverbetering. Wij zijn zo enthousiast dat we graag al onze vaste klanten die zichzelf een kuur huidverstrakking gunnen, een deelbehandeling aanbieden Schijf je in. Beperkte plaatsen: maximaal 8. . 


Huidverzorgingsworkshops

Elke maand weer is het weer heel erg leuk om nieuwe mensen te mogen ontvangen op de workshops voor dagelijkse huidverzorging. Veel kennis en informatie is beschikbaar en wordt met een drankje en hapje met jullie gedeeld. Ook is het mogelijk aan de hand van een productlijn je gezicht zelf het best te leren reinigen (met een gel, milk of tonic), te peelen met diverse scrubs en daarna heerlijk te verzorgen voor zowel de dag als de nacht. Leuk om te doen en zalig om te ruiken !


Hoe werkt het?

Er wordt een avond gepland voor een meeting met maximaal 10 personen. Dit doet Skin8 maandelijks, maar je kunt ook zelf een groep samenstellen en je inschrijven.
We beginnen met iets te drinken en uitleg over de belangrijkste ingrediënten die je huid nodig heeft. Na een huidanalyse kun je aan de slag met de producten die voor jou geschikt zijn. Zo voel je meteen wat het met je huid doet. En uiteraard zie je het direct! 
Eerst dus op je gemak zelf ervaren en leren hoe je je huid dagelijks in optimale conditie kan houden.   Stel al je vragen gerust. De huidspecialist weet als geen ander welke ingredienten jouw huid kunnen verbeteren.   

De komende maand oktober kun je aanschuiven in Breda voor een workshop van Image Skincare. Nodig wat vrienden of familie uit en kom gerust samen. Liever een workshop cosmetica aan huis? Laat het ons weten. Let op: maximaal 10 personen vanwege de persoonlijke begeleiding.

Interesse? Even een telefoontje naar Hilde 06-37350121 of mail naar info@skin8.nl en we regelen je inschrijving.