De Venus treatment: 3 in 1 huidverstrakking, cellulitereductie en contourverbetering

Wij zijn groot fan van onze nieuwe aanwinst! en wij hopen dat u dat ook wordt binnenkort!.
Dit mooie huidverbeteringsdevice was in eerste instantie ontwikkeld om wonden en littekens sneller te genezen. Toen dit zo succesvol bleek, is het doorontwikkeld als 'beautytreatment'.  Had het dus eerst een medisch doel, nu heeft het ook een toepassing gekregen voor iedereen die zijn of haar huid een ware boost wil geven. En dan hebben we het echt over huidverbetering op het hoogste cosmetische niveau.
Door de sterren in Amerika als eerste getest, nu zijn al vele BN-ers er verslaafd aan: de Venus MP2 techniek.
Met de geavanceerde techniek van de Venus Swan biedt Skin8 u de mogelijkheid om hardnekkige probleemzones aan te pakken.  


Ervaar Venus Swan

De Venus is een innovatief apparaat dat een zeer effectieve en bewezen dubbele werking kent en dat is uniek in beautyland. U krijgt als het ware 2 behandelingen tegelijkertijd:  neocollagenese en angiogenese. Het komt eropneer dat uw huid meer collageen gaat aanpakken en dat er nieuwe bloedvaatjes in de huid gevormd worden. We leggen u graag de details verder uit tijdens een kennismaking.

Zowel warmte (door radiofrequentie) als magnetische pulsen vormen de basis van deze patenteerde techniek  voor een strakkere huid en een nieuwe huid, Deze gecombineerde techniek goedgekeurd door de FDA (een strenge waarborg voor kwaliteit!). Het resultaat is na een kuur zichtbaar als een dramatische verbetering van uw uitstraling.
We kunnen er prachtige resultaten mee bereiken, waarvan u echt blij zult worden! .., niet alleen op het gebied van huidverjonging (rimpelreductie en huidverstrakking), maar tevens op het gebied van contourverbetering (mooiere vormen) en het verminderen van cellulite (een gladder en strakkere huid op benen en billen). De Venus kan over het gehele lichaam ingezet worden.  

De voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet:


UW VENUS SWAN ERVARING

Geen hersteltijd, geen pijn en ongemak. Sommige apparaten werken met cryo (koude), maar hier hebben we bewust niet voor gekozen. Dit systeem functioneert op basis van radiofrequentie (warmte die diep in de huidi dringt en comfortabel aanvoelt. De behandeling is voor u als client zeer ontpannend. Hoe fijn is dat?!!


Ervaar pijnloze behandelingen

Waarom zou u comfort opofferen voor resultaat, wanneer dat niet nodig is. Venus Swan biedt u een pijnloze
behandeling met duidelijk zichtbare resultaten.
Zie hier een voor- en na foto van de mogelijke verbetering indien tevens gelet wordt op een gezonde leefstijl.

  

Als u een afspraak maakt voor een gratis intake, zullen we samen bekijken wat de mogelijkheden voor u zijn. Realiseert u zich dat resultalten per persoon kunnen verschillen.


Ervaar veiligheid

Uw Venus Swan behandeling is risicoloos.  De Food and Drugs Association die deze nieuwe tcombinatetechniek geeft gepatenteerd is een zeer strenge goedkeuringsorganisatie in Amerika en u kunt erop vertrouwen dat het aan de strengste criteria is onderworpen. De Venus discrimineert niet op huidtypes en huidskleuren; het is dus voor iedereen geschikt, of je nu een blanke, gele, rode of zwarte huid hebt. 


Ervaar gemak

De behandeling kent geen hersteltijd en dat is uiteraard ook gewoon prettig. De Venusbehandeling laat u toe om uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk te hervatten na de sessie. De huid kan iets roder zijn, maar dit geeft een mooie gloed in het gelaat, waar u zelfs nog van kunt profiteren (etentje?, feestje?). 
 

Ervaar duidelijk zichtbare resultaten

Met de gepatenteerde (MP)² technologie ziet u heel vaak al resultaten na de eerste behandeling. Lange termijn resultaten behaalt u na behandelkuren vanaf 6 – 8 sessies. Resultaten vertalen zich in een vollere huid, strakkere contouren (kaaklijn, taille), een mooie gloed (meer energie in de huid) en minder rimpels. 
 


FAQ/ VAAK VOORKOMENDE VRAGEN

Wat is Venus Swan ?

De Venus is een zeer effectief apparaat waarme we rimpels verminderen,  de huid verstrakken, cellulite aanpakken en lokale vetophopingen oplossen. Door middel van de (MP)² technologie levert dit toestel multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid. Er wordt hiermee een dichte en uniforme warmte matrix gecreerd. De huid wordt aangenaam warm en rood. Dit veroorzaakt collageen vorming en
verstrakking van het collageenweefsel, vorming van nieuwe fibroblasten (de eigenlijke voorlopers van collageen). Er worden nieuwe haarvaatjes aangemakkt en er ontstaat lipolyse (het vloeibaar maken van vetcellen) . In Peppi & Kokki taal: uw huid wordt prachtig en ziet er gladder, strakker en gezond uit.

Welke zones van het lichaam zijn geschikt om behandeld kunnen worden ?

Het betreft alle probleemzones van het lichaam zoals het gelaat, de hals, armen, benen, buik, billen, dijen (en de rest van het lichaam) kunnen behandeld worden. Dus heeft u een gebied van uw lichaam waar u niet zo tevreden over bent, boek dan eens een kennismakingsafspraak in.  Ook juist als u al veel sport, maar nog steeds last heeft van plaatselijke verslappingen of vetophopingen, kunt u met de Venus prachtig behandeld worden bij Skin8. We behandelen tevens de verslapte buik na een bevalling. 

Wat voor resultaten kan ik verkrijgen ?

Een strakkere huid, vermindering van rimpels, een voller en jeugdiger voorkomen, verminderde cellulite en een silhouette met strakkere contouren. 

Hoe veilig zijn de behandelingen ?

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. De Venus Swan deskundige zal uw esthetische doelen met u bespreken om na te gaan of dit de juiste behandeling is voor u.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig ?

Het aantal behandelingen dat men nodig heeft varieert van persoon tot persoon, maar doorsnee kunnen we spreken van 6 – 8 behandelingen voor het gelaat en 8 – 10 behandelingen voor hals en lichaam. Eventueel kunt u een geadviseerd supplement gebruiken om uw collageenopbouw  te ondersteunen. 

Is er hersteltijd ? Kan ik de behandeling ondergaan tijdens mijn lunchpauze en daarna onmiddellijk weer gaan werken ?

Natuurlijk ! De behandeling van één zone duurt 12 tot 40 minuten. Het gelaat kunt u direct weer opmaken.


Kan ik een afspraak maken voor een Meet & Greet of een korte demo?

Als u het contacformulier invult, bellen we u op voor een intake en verdere uitleg over een eventuele demo (mits de Venusbehandeling de beste optie is  voor uw probleemzone of uw wens voor huidverbetering). Graag tot ziens bij Skin8.

 

Perfectie is onbereikbaar, maar we kunnen u wel een mooiere, gezonde huid geven.
Zien we u binnekort?
Boek snel een kennismakingsgesprek: vrijblijvend en gratis!