BIOPEELING gelaatsbehandeling/decollete/hals/rug

Wat is Biopeeling?

De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. Dit in tegenstelling tot chemische peeling die een zuur of een mix van zuren bevatten. Belangrijkste voordeel is dat de huid niet verdund wordt. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling die gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.
Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. Om de huid een ware boost te geven, is een kuur van 3 aan te bevelen. 
In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden.
Het is daarmee een direct zichtbare opfrisser voor vermoeide en vale huiden. Het resultaat direct na de behandeling is een egale doorbloeding met een zachte gloed en een frisse teint. Dit werkt zelfs tot 10 dagen door in de huid in combinatie met het gebruik van perfluorcarbon of perfluordecaline gel.
Het resultaat na een kuur geeft  spectaculaire effecten en leert de huid zichzelf versneld te delen en nieuw collageen aan te maken.  1 behandeling geeft al een mooie glow en is dus parchtig voorafgaand aan een feest of diner in het weekend. Wij raden je aan de peeling dan 2 dagen van te voren te plannen.
 

Hieronder een overzicht van de natuurlijke ingredienten. Deze ingredienten geven een heel ander huidgevoel bij het aanbrengen dan een chemische peeling.  


 

Effectief bij:

Anti rimpel behandelingen    
Vale (rokers) huiden
Pigmentvlekken 
Onzuiverheden 
Grove poriën
Fijne lijntjes  
Vette huid 
Littekens
            Striae              
Acne

 


Omdat de peeling 0% zuren bevat, kan iedere huid de peeling ondergan. Wel belangrijk is dat producten met zuren de eerste week na de peeling vermeden worden.  Maar wees gerust, je krijgt van ons een nabehandlingsformulier mee met alle do's en dont's.  Hieronder beknopt de werking van de biopeeling. Wij zijn 100% fan, alle klanten met ons...word jij het ook? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies over je huid. Intake, huidanalyse en een goed advies. Op maat!