Liposomentechniek betekent maximale anti-aging!

Enig idee wat er aan extracten, ingrediënten, toevoegingen etc. in uw creme zit?
Wist u ook dat schadelijke en nutteloze stoffen in cremes uw huid echt verouderen?
En wist u dat de meeste cremes óp uw huid blijven liggen in plaats van uw diepere huidlagen bereiken?


De oplossing voor een gezonde,  veilige en  maximale werking zijn de meervoudige liposomenproducten van
Dr. Baumann Cosmetics. Liposomen zijn niet voor niets dé uitvinding voor ware huidhydratatie dieper in de huid.   Dr. Baumann heeft  nl.  alle schadelijke of verdachte stoffen die uw huidcellen kunnen beschadigen achterwege gelaten.  Alleen de zuiverste ingrediënten en werkstoffen bevinden zich in de meervoudige liposomen van Dr. Baumann.


Het werkingsprincipe van liposomen

De huid is van nature waterafstotend. Het is een fabel dat water zomaar door de huid kan worden opgenomen  en dus de huid zou kunnen hydrateren.  Stel je voor wat zou er dan zou gebeuren als we onder de douche staan of in bad gaan? De enige manier om vocht en werkzame stoffen diep in de huid te krijgen, is met behulp van gevulde, vetachtige, miniscuul kleine bolletjes.  De vetten kunnen nl. wel door de huid worden opgenomen. Onderstaande afbeelding laat zien hoe een enkelvoudig liposoom 'versmelt' met de oppervlakte van de huid.
 

 

Zodra de liposomen in aanraking komen met de natuurlijke vetten van de huid, lossen ze op en laten de inhoud langzaam los in de epidermis. Dit is wetenschappelijk bewezen en wordt ook in de medische wetenschap gebruikt, bijvoorbeeld bij cremes tegen pijn die we op de huid smeren, Voor een video: 
 Hoe werken nu de meervoudige liposomen van Dr. Baumann? Het voordeel van de gebruikte 'liposoom- in- liposoom- in liposoom....techniek"  is, dat de werkzame, gezonde stoffen dóór de huidlagen afdalen en maximaal worden vrijgegeven.  Zo bereiken de  pure vitamines en werkstoffen de basale cellaag waar de deling plaatsvindt.
Nieuwe huidcellen kunnen op deze manier uitgroeien tot volwassen, gezonde cellen. Maximale voeding op een eerlijke manier!  En dat maakt het verschil. Daarmee houden we de huid optimaal in conditie en zal de huid zacht aanvoelen en er voller, stralender, gladder uit zien.

Hieronder ziet u hoe de inhoud van de meervoudige liposomen de tussenruimte van de huidcellen bereiken.
 


Wist u overigens dat liposomen alleen in gelvorm hun werk doen, niet in cremes?. Meer achtergrondinformatie over de werkwijze van liposomen vindt u op de site van Dr. Baumann Cosmetics.


Verrast door deze logica?

Hopenlijk brengt dit uw visie over het gebruik van huidverzorging op een nieuw spoor, Het spoor naar SKIN8,  Skin8 garandeert ware kwaliteit, effectiviteit en veiligheid voor het verkrijgen van een gezonde huid.

U wilt uitgebreidere informatie over dit mooie principe? Dat kan. Maak gerust een afspraak.