Gastenboek: deel ook je ervaring door een email te sturen 

Wilt u ook uw beleving bij Skin8 kwijt? 
Stuur uw bericht naar info@skin8.nl en wij zorgen voor publicatie in het gastenboek.

Veel leesplezier van deze eerste recenties.
 

Mevr. A. te Dordrecht 

Voor mijn verjaardag kreeg ik de Bleaching creme van de Baumann Classic lijn. Ik stoorde me al heel lang  aan mijn pigmentvlekken en had ze weleens laten wegbranden bij de arts, helaas  met een licht litteken tot gevolg. De bleaching creme heb ik sinds 8 maanden nu 1 x per dag gebruikt. Het is zuinig in gebruik, want het smeert goed uit.  En ik zag na circa 6 maanden echt goed resultaat!. Ik had behoorlijk donkere pigmentvlekjes en die zijn nu aanzienlijk vervaagd.  Het heeft even tijd nodig voordat je het zelf ziet,  maar ik denk dat als ik het nog langer blijf gebruiken, het alleen maar beter wordt. Op advies van Skin8 heb ik nu als toevoeging een proefje geprobeerd van Intense Brightening Cream van een ander merk (Image SkinCare) . Na 1 week ook 1 maal daags smeren, dacht ik dat mijn huid er al nog helderder en egaler uitzag. Deze combinatie lijkt dus  bij mij zelfs nog beter te werken!
 

 

Mej. A. P. te Breda

Hoi Hilde, als intensief zweter en na vele deodorants te hebben gebruikt, ben ik nu erg enthousiast geraakt over de causaal deodorant van Medex die ik op jouw advies ben gaan proberen. Voorheen had ik echt last van veel zweet en een nare geur, vooral tijdens het dragen van t-shirts en truitjes die nauw aansluiten en in combinatie met spannende gebeurtenissen zoals presentaties, toetsen etc werd dat alsmaar erger. Iets waar ik nu met Medex geen last meer van heb. Toen ik net startte met Medex, moest ik wel even wennen aan het feit dat de substantie niet zo goed uitsmeerbaar is en op je huid blijft liggen. Je hoeft echter maar een heel klein beetje deo te gebruiken en daarvoor gebruik ik het handige spateltje wat in de verpakking zit. Onlangs had ik de ultieme test: een hooggesloten tshirt en een toetsdag en het resultaat: fantastisch! Geen vervelende zweetgeur meer! Ik weet dat je het normaal gesproken om de 5 tot 7 dagen kan smeren, maar ik gebruik het toch ook wel om de dag. Heb hiervoor echt van alles uitgeprobeerd, maar deze causaal deodorant is tot nu toe het allerbeste. Bovendien is het erg zuinig in gebruik; doe nu met 1 pot alweer ruim 3 maanden en hij is nog niet op. Ben er echt blij mee."


 

De heer C.H. te Oud-Beijerland 
 

Hoi Hilde, ik gebruik al weer een aantal maanden 2x per dag jouw producten voor mijn huid en dat is echt goed spul. In de zomer nam ik deel aan een kennisevent in jouw praktijk die jij samen met de business manager van Gabson georganiseerd had. Er waren zowel mannen als vrouwen en buiten dat het heel gezellig was, was het ook leerzaam. Ik raakte zo enthousiast, dat ik besloot ervoor te gaan. Vroeger acné gehad en nu zie je nog wat restlittekens. Vond dat het tijd werd daar iets aan te doen. 
Het werd mij ook duidelijk dat er echt een verschil zit tussen producten die je bij een drogist koopt en de producten van Image, die een hoge concentratie werkstoffen hebben en dieper in je huid dringen.
Dat heb ik dus ook meteen gemerkt, want in mijn enthousiasme en als onervaren man op het gebied van huidverzorging, smeerde ik de cleanser lekker uit over mijn hele gezicht, waardoor mijn ogen gingen irriteren. Bleek later toen je belde om te vragen hoe het beviel, dat ik dus niet te dicht bij mijn ogen mocht gebruiken, omdat er glycolzuur in zit en de huid rond de ogen daarvoor te dun is.  Jouw advies was om de Ageless cleanser gewoon ipv scheercreme te gebruiken en dat doe ik nu tijdens het douchen, dus heb ik een combinatie van scheerschuim en reiniger in 1. 
Daarna het serum op een schone huid, dat trekt meteen in. Je bent meteen weer fris! Even ontbijten en voordat ik de auto in stap,
de moisturizer met zonnefilter als dagcreme tot slot.  Het geeft echt een boost door alle lekkere geuren. 'S avonds reinig ik weer en dan gebruik ik alleen de nachtcreme met aloe vera op. Alles ruikt heerlijk en hoe moe ik ook ben, 's morgens en 's avonds hou ik me graag aan deze routine. Mijn huid wordt gewoon zachter en ziet er beter uit.  

Kortom: ik ben zeer tevreden over jouw Image Skincare producten en ook over je gastvrijheid tijdens de behandelingen. Tot de eerstvolgende microneedling!
 

Dick S.  uit Harderwijk

Voor mijn verjaardag kreeg ik van een familielid de deodorant. Dat is goed spul zeg. Hoe vaak moet ik dat smeren?

Antwoord huidspecialist: Deze deo doodt de bacteriën  en heeft een heel andere werking dan de geurmaskerende deo's op de markt. Het bevat ook geen aluminiumzouten. De 1e week om de dag aanbrengen, daarna is de opperhuid volledig verzadigd met de creme en kun je 1 keer per 5 dagen of 7 dagen smeren. Maar pas op: echt een heel klein beetje aanbrengen. Niet insmeren. De huid mag niet helemaal bedekt zijn. Succes ermee!
 

Chris A uit Nieuwegein

Laatst was mijn gel van Dr. Baumann op en dat voelde ik meteen aan mijn huid. Ik moet echt op tijd bijbestellen, want ik kan niet meer zonder. Kan het zijn dat mijn litteken ook minder is geworden door de E+ C liposomen? Het lijkt ook pigment te verminderen, klopt dat?


John van M. uit Oosterhout

Ik heb donkere kringen onder mijn ogen en ben bij Skin8 voor en consult naar Katja Kalb, de cosmetisch arts bij Skin8 geweest. Ik dacht dat een filler de oplossing was, maar het was volgens de arts nog niet erg genoeg. Een heel eerlijk advies eigenlijk. Het alternatief was het ILUMA oog serum met verlichtende effecten, dat ik nu gebruik  en kan de fillers nog even uitstellen. Gelukkig. En het serum werkt!! Bedankt. 

Ekram B. (23 jaar),  Oosterhout

Ik ben zo blij dat ik nu een merk heb gevonden dat echt bij mijn huid past. Al die dure cremes waarvan ik geloofde dat het zou helpen, hebben mijn huid alleen maar slechter gemaakt. Maar ja, wat weet je als consument? Ik zag mijn huid echt direct opknappen en het voelt ook veel beter.  Laatst een compliment gekregen van een vrouw die zei dat ik straalde. Echt geweldig!