GLADSKIN  

Een mooie naam voor een blije huid.!
Skin8 heeft Gladskin sinds maart 2016 nieuw in het assortiment vanwege het aanvullende effect op de overige verzorgingslijnen. Dit medische hulpmiddel Gladskin is bestemd voor het specifiek aanpakken van de Staph Aureus bacterie die bijna 80% van ons bij zich draagt. De een heeft er last van, de ander niet.
De Staph bacterie kan de veroorzaker zijn van vervelende bultjes, rode vlekken en een geïrriteerde huid. 

Heb je last van roodheid, jeuk, puistjes of een geïrriteerde huid? Op de huid zitten miljarden bacteriën. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. De slechte bacteriën, zoals de veelvoorkomende Staphylococcus aureus-bacterie, kunnen huidontstekingen veroorzaken of verergeren.

Gladskin, met het actieve enzym Staphefekt™, is 's werelds enige product dat uitsluitend de veelvoorkomende Staphylococcus aureus-bacterie doodt. In tegenstelling tot veel gangbare middelen laat Gladskin de goede bacteriën, die nodig zijn voor een gezonde huid, met rust. Dat betekent goed nieuws voor mensen met huidproblemen, zoals acné, ingegroeide haartjes (ook na het harsen), eczeem, rosacea of algemene huidirritatie.

Gladskin Acne : Significante vermindering van puistjes en mee-eters
    
Gladskin Eczema: Significante vermindering van jeuk en roodheid 
    
Gladskin Skin Irritation: Voorkomt irritatie door ontstoken haarzakjes
    
Gladskin Rosacea: Significante vermindering van ontstekingsverschijnselen 


Zie ook een korte impressievideo van Sophie, een trouwe gebruikster  van Gladskin  voor de bestrijding van acné.


Hoe werkt Gladskin?

Gladskin bevat een eiwit dat zich target op de Staph Aureus (de boosdoener van huidirritaties) en de andere bacteriën die de huid nodig heeft voor een normale balans, met rust laat. Gladskin gebruik je 2 maal daags en laat je kort intrekken (10 min.) waarna je je gebruikelijke dagverzorging kunt aanbrengen. De werking is dan meestal al afdoende.  


Kom langs bij Skin8 en ervaar het zelf.