Beginnende kaalheid: een probleem voor mannen en vrouwen  

Bij mannen zien we kale plekken ontstaan die met de hormonen te maken hebben: androgenetische Alopecia. Bij vrouwen komt veel vaker steeds dunner wordend haar voor, onder andere startend bij de haargrens in het gezicht of na de geboorte van een kind.

Er zijn goede medische producten tegen haarverlies, maar er is ook een meer natuurlijke manier om het haarverlies te reduceren en om het herstel te versnellen. Mits er nog haarzakjes aanwezig zijn, zijn er met microneedling en speciale serums zeker mogelijkheden om nieuwe haargroei te stimuleren. Begin er op tijd mee ne heb wat geduld. Haargroei is nl. een langer durende proces.

 

De effecten van microneedling

Doordat er groeifactoren worden vrijgegeven in het endotheel (de binnenbekleding van de haarzakjes) bij microneedling, nemen de haarfollikels en haarlengtes toe. Op de kale plekken zie je weer nieuw vellushaar (babyhaar) komen dat uiteindelijk verandert in volgroeide nieuwe haren.
De serums die bij microneedling gebruikt worden, zijn 100% natuurlijk en bevatten ingrediënten die de cellen voeden en stimuleren tot haargroei.  


Benieuwd? Vraag gerust naar onze behandelmogelijkheden.
Graag zien we u in de praktijk om te kunnen beoordelen wat het te bereiken effect kan zijn.