Het assortiment van Skin8:   


Dr. Baumann Cosmetics (Beaucaire, Classic en Skinident)
 

 


Image Skin care I Peel Age Later

 


Medik8 Green Biotechnology


 

GladskinGladskin met Staphefekt™ is het enige product ter wereld dat alleen de slechte bacteriën doodt. Wel effect, geen bijwerkingen.

Ontwikkeld door Micreos Human Health in Wageningen en Den Haag, heeft innovatieve producten tegen zowel acne, rosacea, eczeem en scheerirritaties. Het gebruik van deze producten is gebaseerd op een eenvoudig aangrijpingspunt: het bestrijden van uitsluitend de Staphylococcus aureus (SA) bacterie, die bij deze huidaandoeningen veelal een belangrijke irritatiefactor is. De Gladskin producten bevatten het eiwit Staphefekt SA.100, een faagenzym met een specifieke antibacteriële werking. Het Universitair Medisch Centrum Utrecht heeft vastgesteld dat hierbij de goede huidbacteriën, die de huid beschermen, juist met rust gelaten worden.


Wil je meer informatie over deze aanvullende producten? Stuur ons een mail of bel gerust even. 


 

Enterpen microneedling
 
 

Holistic microneedling


 


Bmineral poeder en foundation

De perfecte natuurlijke look

De zuivere en natuurlijke ingrediënten verzorgen de huid en bieden bescherming tegen schadelijke uv-stralen. beMineral laat de huid vrij ademen, zodat je niet eens merkt dat je het draagt. De producten zijn vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, geurstoffen, wax, olie en/of talk. Dit maakt de producten uitermate geschikt voor alle (gevoelige) huidtypen. Getest bij Skin8 en ideaal als finish en aanvuling op getinte dagverzorging van Dr. Baumann huidverzorging. Zo natuurlijk heeft je huid er nog nooit uitgezien!


 

Dr. Baumann Bionome Minerale Make-up