De huid van baby's en kinderen

De huid van een baby of kind is zich continu aan het ontwikkelen. Bij baby's en peuters zien
we toch nog wel wat huidafwijkingen. Vooral eczeem. Eczeem kan vervelende klachten geven, jeuk, roodheid en verdere ontstekingen. Rode, droge plekjes kunnen op het hele lichaam voorkomen en worden 's nachts nog eens onbewust opengekrabt. 


U vindt een oplossing in de 100% bionome huidverzorging van Dr. Baumann en
u zult versteld staan van het zachte resultaat. Geen parfums, geen minerale olie, geen conserveringsmiddelen, niet op dieren getest, maar uitsluitend het beste voor uw kind! Uitsluitend hoogwaardige natuurlijke olieen zoals sheabutter, jojaba olie en teunisbloemolie zijn de basis voor deze bijzonder aangename producten van Dr. Baumann.

Het assortiment bevat ook babydouchegel, badgel, babyshampoo en haarlotions! De lichte bodylotions zijn ook uitstekend geschikt om de babyhuid heerlijk te verzorgen of om mee te masseren. De producten zijn allen voedend, verzorgend en herstellend.  U weet 100% zeker dat u de tere kinderhuid niet blootstelt aan ingrediënten die voor jeuk en ander schade kunnen zorgen.
De producten voor baby's en kinderen worden daarom ook heel graag door volwassenen gebruikt. Voor een zachte, weerbare huid.

Meer weten of iets bestellen voor een kleinkind, voor een babyshower, verjaardag of kraamkado? Vraag er gerust naar bij Skin8.


Meer weten of Dr. Baumann bionome verzorging? Klik hier .
 

Direct bestellen