Botuline toxine, hyaluronzuurfillers, liftdraden, mesogun injecties, plasma soft surgery: echt een vak apart . Sinds kort : Prophilo! 

Injectablesdag 27 februari 2018: introductie Prophilo (Klik hier voor meer info).

Uw uiterlijk direct een kleine aanpassing geven ? Dat doet u waarschijnlijk niet van de ene op de andere dag. U heeft er al wat langer over nagedacht en nu bent u toe aan een informatief gesprek met een gekwalificeerd BIG geregistreerd cosmetisch arts.  Dit is het moment om een vrijblijvende afspraak te maken bij Skin8. Eens per maand is er in huiselijke sfeer een spreekuurdag- en avond gepland.   
Kies bewust voor kwaliteit en laat u gerust eerst uitgebreid voorlichten door onze cosmetisch arts alvorens een eventuele volgende stap te maken.  Op 27 februari maaart kunt u kennismaken met de nieuwe collageenverbeteraar, ideaal voor een verslapte huid.  

Omdat ieder gezicht uniek is en een aanpassing in welke vorm dan ook uw uiterlijk zal veranderen, is een ervaren hand en anatomisch inzicht noodzakelijk  Wij helpen u daarbij door naar u als persoon te kijken, met oog voor uw natuurlijke uitstraling. Ook als we het niet zinvol achten u te behandelen, zullen we dat eerlijk uitleggen..     


SKIN8 en Drs. Kalb werken samen aan een mooiere huid

Skin8 en Drs. Katja Kalb kennen elkaar al 6 jaar en sinds 2015 wordt er nauw samengewerkt in Breda. 
Ruime ervaring met injectables, oog voor detail en de eerlijke, hartelijke houding van Drs. Katja Kalb passen  100% binnen de filosofie van Skin8. Goede dagverzorging staat bij ons voorop , maar indien gewenst is een extra behandeling in de vorm van fillers en Botox hierop een hele mooie aanvulling met een direct zichtbaar effect.

Drs. Kalb kan u als geen ander vertellen wat een kleine ingreep voor u kan betekenen. En ook welke filler, skinbooster, collageenverbeteraar, of welke botuline toxine daarvoor bij uitstek geschikt is. Er is nl. in het totale assortiment wel wat verschil in specifieke werking, in molecuulgrootte,  maar ook in 'liftkracht' en houdbaarheid. Voor het opvullen van de handen, een correctie van de neus, het creëren van volume in de wangen, het verstrakken van de kaaklijn, het aanpakken van overmatig zweten, het verzachten van rimpels, U kiest in overleg met de arts de beste optie, gebaseerd op uw eigen wensen en binnen reëele grenzen. En misschien besluit u wel om helemaal niets te laten doen, ook goed! Er zijn bij Skin8 ook cosmeceuticals verkrijgbaar en behandelingen te boeken die uw huid sterk kunnen verbeteren.  U beslist zelf..

Onze visie is: liever een 'touchup' na 2 weken of 2 maanden dan in 1 keer maximaal behandelen. Wilt u lippen zo groot als die van Angelina Jolie, dan bent u bij ons aan het verkeerde adres.  Geen overdreven correcties, maar gewoon een natuurlijke versterking van uw eigen schoonheid. Als u zich hierin kunt vinden, dan verwelkomen wij u graag met koffie/thee en iets lekkers.

 

 

De beste huidverzorging is de eerste schakel! 

Bij Skin8 heeft ieder haar specialisme en scholen we ons continu bij.  Wij doen alleen dat waar we goed in zijn. Door het bundelen van onze expertise krijgt u uw mooie huid en behoudt u uw mooie uiterlijk.
Een cosmetische behandeling gaat altijd gepaard met een huidadvies voor de beste verzorgingsproducten. Injectables krijgen hun souplesse door vochtbinding in de diepere huidlagen. Het spreekt eigenlijk voor zich dat uw huid dan niet te droog mag zijn. Voor maximaal resultaat van de fillers en ondersteuning van de vochtbalans is de inzet van meervoudige liposomen noodzakelijk. Lees hier alvast meer over deze unieke werking. Optimale huidverzorging is de basis waar de huidspecialist u graag mee helpt.  
.
Nieuwsgierig geworden? Op disndag 27 maart 2018 is Katja weer in de praktijk aanwezig. Graag even bellen of mailen met Skin8 als je interesse hebt in een kennismaking, zodat we een tijdstip kunnen plannen. Iedere cliënt krijgt zo de tijd en privacy om in alle rust alle vragen te stellen.  Zien we elkaar binnenkort? Alvast een mooie dag gewenst!