Welke stoffen zitten er in uw crème, shampoo, bodylotion?

Verlies geen tijd en geld. De meerderheid van de in cosmetica gebruikte stoffen zijn niet bekend schadelijk, maar voegen ook niets of weinig toe aan de waarde van het product. Zwart wit gesteld zijn het goedkope vulstoffen die geen of nauwelijks voordelen hebben voor de huid.

Hoe meer van deze vulstoffen, parfums en conserveringsmiddelen in een product aanwezig zijn, hoe kleiner de doeltreffendheid. Vele producten hebben lange ingrediëntenlijsten met de vreemdste chemische benamingen. Dat is doorgaans een aanduiding voor een magere en bedenkelijke kwaliteit op het vlak van werking en verdraagbaarheid. Ook de steeds opnieuw opduikende “wonder-ingrediënten” zijn een vorm van emotionele reclame waarvan wetenschappelijk bewijs ontbreekt. Zinloze uitgaven dus.

Laat gezondheid van uw huid een bewuste keuze zijn.

Skin8 biedt u een gratis service aan in de vorm van de ingrediëntentester en laat u hiermee zelf beslissen welk product u kiest.  Als voorbeeld hebben we 2 producten eruit gelicht. Oordeelt u zelf:  

  1. Voorbeeldrapport  Garnier BB cream (score 35/100)                        
  2. Voorbeeldrapport  Beaucaire babycream (score 75/100)                 

In de overzichten treft u ook het aandeel schadelijke stoffen aan. Goed om te weten dat schadelijke ingrediënten uw huid tot 3 x sneller dan normaal verouderen!

Interesse in het e-boek cosmetische ingrediënten? Download het hier.
 

Gratis ingrediëntentester

Stuur Skin8 een bericht met de volledige naam van uw cosmeticaproduct en wij sturen u een beoordelingsrapport met een score tussen 0 en 100  inclusief een volledige lijst  van gezonde en ongezonde of verdachte ingrediënten.

Wilt u een rapport ophalen en direct een vrijblijvend huidadvies krijgen? Dat kan ook.
Maak een afspraak en u hoort meer over de werking van cosmetica.Graag eens een blog lezen over cosmetica ingrediënten? Klik hier.