Facials van Image Skincare bij Skin8

De Image Skincare Facials zijn behandelingen die een huidverjongend en huidverbeterend effect geven. Er wordt gewerkt met cosmeceuticals:  medische producten met een cosmetische uitstraling maar met het verschil dat zij in tegenstelling tot de regulier verkrijgbare producten wel in de diepere huidlagen werkzaam zijn. Het resultaat is langer zichtbaar.  Voor een echt duurzaam resultaat kies je voor thuisverzorging met de Image Skincare producten in combinatie met de facials en peelings bij Skin8. De Image Skincare Facials zijn milde, maar uiterst effectieve behandelingen met fruitzuren.  Serums met vitamine A, C, E, kojiczuur, stamcellen of retinol worden in een hoog percentage van 25% aan de maskers toegevoegd.
Geen enkele behandeling is 100% hetzelfde, maar afgestemd op ieders huidtype. 
Met een Image Skincare Facial start het Image Skincare peeling programma om de huid op de diepere peelings voor te bereiden. Na de facial kunt u het best de huid minimaal 2 weken thuis verzorgen met de speciale thuisproducten in de vorm van een travelkit. Deze bereidt uw huid voor op de komende peelings. 

De Image Skincare Facials zijn voor iedereen geschikt en bieden de mogelijkheid om kennis te maken met de 'zwaardere' behandelingen van Image Skincare. Wanneer u de diepere peelings (nog) niet wilt ondergaan, dan kunt u altijd eerst kiezen voor de mildere Image Skincare Facials. Ook voor tussendoor als een heerlijk verwenmoment en fantastische oppepper voor je doffe, droge, vale huid zijn de facials een echte aanrader. 

Voorafgaand aan een Image Skincare Facial starten we altijd met een intake-gesprek. In dit gesprek worden alle wensen en mogelijkheden besproken. We maken een behandeladvies op maat en er wordt uiteraard rekening gehouden met je budget.  Een gepast productadvies helpt je thuis je huid optimaal te verzorgen en meteen voor te bereiden op eventueel sterkere behandelingen. Een mooie huid ontstaat niet vanzelf en het 'geheim' is dat dagelijkse verzorging als het ware voor 80% bepaalt hoe je huid eruit ziet, naast een gezonde leefwijze met goede voeding en beweging. Facials, peelings en extra's zoals bindweefselmassage en eventueel collageen inductie therapie geven die extra boost van 20%.
Tip: onderga na een gratis kennismaking een facial om alle zalige producten van Image Skincare te ervaren. Het resultaat is na een uur zichtbaar. Mooi meegenomen toch?! 
 

 

De OrMedic Facial

Behandelduur 60 min

Deze behandeling geeft een verbluffend resultaat. Het is een organische boost , speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen met behulp van gecertificeerde plantaardige ingrediënten, met een hoog gehalte aan anti-oxidanten en essentiële oliën. Zonder het gebruik van chemische bestanddelen, zuren of parabenen. Geschikt voor alle huiden die weer in balans moeten komen, hersteld en beschermd moeten worden.  Zoals jonge huiden van tieners, zwangeren en de huid tijdens de menopauze, de huid na het jarenlang gebruik van producten met allergenen. De Ormedic Facial is de ideale voorbereiding op de OrMedic Lift Peelingbehandeling. 
 


Signature Facelift Facial  :  

Behandelduur 60 min


We raden aan om normaliter iedere 2  to 4 weken een goede facial te ondergaan om je huid een ware boost te geven. De Signature Facial LIftl geeft een resultaat waar je versteld van staat: je hebt na de behandeling direct een gladdere, mooiere uitstraling. Deze zachte behandeling bereidt de huid voor op de koudere dagen met behulp van een heerlijke korrelscrub aangevuld  met diverse geurende maskers. Maar liefst 4 verschillende lagen worden laag voor laag aangebracht op de perfect gereinigde huid en vervolgens zachtjes ingemasseerd. Dit is op zich al een heerlijk ontspannend gevoel in deze wat koudere herfstperiode. Je ligt rustig in een verwarmde stoel en kunt lekker relaxen terwijl je zintuigen alle geuren en prikkels opnemen.

De Signature Facial wordt ook wel de 'rode loper facelift Facial' genoemd: het verstevigt de huid met Retinol, verlicht de huid met anti-oxidanten van grapefruit-zaden, groene thee, citroen, limoen en sinaasappelextracten. De huid wordt optimaal gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Geschikt voor verouderde, vochtarme, vermoeide en drogere huiden.  Ideale voorbereiding op de Signature face Lift peelingbehandeling.  Mocht je een wat vettere huid hebben, dan kun je de Ormedic Facial ondergaan die ook deel uitmaakt van deze actie. 

De Signature Facelift /vitamine C peeling van Image Skincare is een zeer populaire behandeling en bevat een hoge dosis vitamine C. Vitamine C heeft een positieve invloed op een frisse en egale huidskleur en oppervlakkige pigmentvlekken. Vitamine C is ook een antioxidant. Naast vitamine C bevat de peeling ook glycolzuur en retinol die samen de celvernieuwing stimuleren waardoor de mooie, nieuwe huid eerder zichtbaar zal worden. Al na één behandeling heb je een mooi resultaat en zal je huid veel gladder aanvoelen. Je ziet er top uit voor een feestje of etentje. Wacht dus niet, maar boek nu vast deze winterspecial! Neem ook even concact op, zodat we een geschikte datum kunnen inplannen. Lekker voorbereid de feestdagen in. Graag tot ziens bij ons in de praktijk!.
 

Acné lift facial

Deze facial is een ware klinische behandeling bij acné. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden verwijderd door salicylzuur. Bacteriën worden door benzoyl peroxide gedood en de dode huidcellen worden verwijderd door een natuurlijke mix van ananas en papaya enzymen. Het resultaat is een schoon, fris en olievrij gezicht. Voor een optimaal resultaat dient men  minstens 3 behandelingen te ondergaan met tussenpozen van 1 tot 2 weken. Thuis worden de Image Skincare acneproducten gebruikt, zodat de huid optimaal herstelt en de acne onder controle komt.   WIl je het drastischer aanpakken, ga dan voor een acnepeeling kuur.

 

Lightening Facial

Ideaal voor een gepigmenteerde huid, een huid met veel vlekken en een ongelijkmatige  teint. Heel veel klanten storen zich na de zomer aan de donkere vlekjes. De oorzaak is te slechte zonbescherming.
Ter voorbereiding op de zwaardere LIghtening Peel dient u eerst 2 weken de thuisproducten te gebruiken die met verlichtende ingredienten van de Iluma lijn de vlekjes lichter gaan kleuren. Vaak is het znvol om alsnog eerst een Signature Facelift Peel of Ormedic Peel te ondergaan voordat u de lIghtening Lift Peel ondergaat. De huid moet nl. wennen aan de hoge concentraties zuren die in de peelings worden gebruikt. Omdat ieder huid anders is, krijgt u een persoonlijk behandelplan en wordt uw geduld zeker beloond. Onder begeleiding van de huidspecialist wordt stap voor stap naar een sterkere peeling toegewerkt. 


 

Advies na de facials en peeling: de post treatment kit
 Na alle facials en voor peelings adviseren we de post/pretreatment kit te gebruiken. 
De posttreatment kit is een vereiste om de huid een langduriger effect van de behandeling te geven, eventuele roodheid te laten verdwijnen alsmede de huid maximaal te voeden en verzachten. Denk er ook aan om na facials en peelings altijd een goede zonnefactor te gebruiken zodra je buiten komt. Hiervoor is een heerlijke dagcreme met ingebouwde UVA en UVAB filter beschikbaar, eigenlijk een 2 in 1 product!. 
 Ook verkrijgbaar met een tintje of in matte uitvoering en zelfs in een spray voor het hele lichaam. Perfect voor het sporten in de buitenlucht in de zomer!
 

 


Neem gerust contact op via info@skin8.nl of bel met 06-37350121 en we plannen een intake met koffie/thee en iets lekkers. Voor een gratis huidadvies ben je uiteraard ook welkom.

Liever een andere behandeling met andere producten, zoals Dr Baumann Cosmetics?  We hebben een breed assortiment en dus voor iedere huid en ieder budget een mooi aanbod..