Detoxen en gewoon blijven eten: slechts 1 maand

Wat als je problemen hebt met je huid of als je darmen niet regelmatig werken of de functie verstoord is? Dit zie je vaak als eerste in je gezicht in de vorm van onrustige bultjes die komen en gaan, vastzittende puistjes of onregelmatige rode vlekken. Ook het opvlammen van het gezicht kan een teken zijn van een laaggradige ontsteking. Wil je hier aan werken door de binnenkant van je lichaam schoon te maken, te 'ontgiften'? En wil je wel gewoon blijven eten, zonder dat je iets moet laten staan? Dat kan nu met de biologische detox bij Skin8 van slechts 30 dagen.. We hebben het zelf getest, zijn razend enthousiast en daarom doen we de biodetoxkuur ieder jaar 1 tot 2 keer. Doe je mee? Zo weet je zeker dat giftige stoffen uit het milieu en voedsel etc op een verantwoorde manier losgemaakt  en afgevoerd worden. De kuur is namelijk ontwikkeld door een collega huidspecialist/huidtherapeut van Skin8 en zij is als orthomoleculair therapeut al heel veel jaren actief  met ontgiften van klanten, patienten. Samen met een Nederlandse pharmacoloog is nu een geheel eigen, nieuwe biologische detoxkuur tot stand gekomen.  
Gun je darmen weer de ruimte om gezond te functioneren en probeer de kuur!  Je huid knapt er van op. En zo werken we aan 2 kanten, van binnen naar buiten met de detox, van buiten met de gezonde cosmetica van Skin8.

 Lees hier nog meer details:
Na jarenlange ervaring met ontgiften is de ultieme mix samengesteld door een Orthomoleculair therapeut. 
Ontdoe je lichaam van opgespaarde gifstoffen zoals zware metalen, hormoonverstoorders en andere belastende stoffen die ons immuunsysteem onder druk zetten. Met een schoon lichaam voel je je fitter en energieker.

BioDetox is een supplement wat alle ingredienten bevat om detoxificatie in het lichaam te ondersteunen en optimaliseren. Het bevat precies de juiste samenstelling gebaseerd op orthomoleculaire kennis. BioDetox is een kuur van 30 dagen. Er hoeft niet bij gevast te worden. Juist niet zelfs. Het is belangrijk om gezond te eten tijdens de kuur en voldoende water te drinken.

Door ontgiften helpt u uw lichaam!:
We ontkomen geen van allen aan gifstoffen. Hierdoor wordt ons immuunsysteem overbelast. We zijn daardoor vatbaarder voor ziekten.
Gewicht: Veel hormoonverstorende stoffen en sommige zware metalen slaan we op in onze vetcellen, zoals hersencellen, borstweefsel, prostaat en onderhuids bindweefsel. Het lichaam "wil" vet hebben om deze gevaarlijke stoffen in op te slaan. Hierdoor is het lastiger om af te vallen.
Huid: een stapeling aan gifstoffen is belastend voor de huid. De huid staat onderaan het prioriteitenlijstje. Hierdoor ontstaat sneller huidveroudering. Door hormoonverstorende stoffen ontstaat/verergert ook acne en melasma, door de overbelasting van het immuunsysteem verergeren klachten zoals eczeem en psoriasis.
Energieniveau: Vermoeidheid, concentratieproblemen, geheugenverlies, het wordt allemaal verergerd door een lichaam wat vol zit met gif. Bijna alle klanten die hebben ontgift, geven aan dat ze zich al tijdens de kuur fitter voelen.
Gezonde stofjes en antioxidanten: De ingrediënten in de ontgiftingskuur zijn stuk voor stuk gezond voor je lichaam. Het is bewezen effectief bij tal van gezondheidsklachten.

Geadviseerd wordt om jaarlijks te ontgiften. Gebruikt u medicijnen, neem dan eerst contact met ons op.. 

Bij de ontwikkeling is niet alleen gedacht aan uw gezondheid maar ook aan het milieu. De verpakkingen en bijsluiter zijn namelijk recyclebaar of biologisch afbreekbaar. Wat wil je nog meer?