De man en zijn rituelen  

Aandacht voor de mannenhuid

Ook voor mannen wordt een goede huidverzorging steeds belangrijker. Voor een man is bijvoorbeeld een aftershave balm erg belangrijk, omdat de huid vaak geirriteerd is door het scheren. Zo kun je last hebben van folliculitis wanneer baardhaartjes weer ingroeien en gaan ontsteken. Dan heb je een product nodig dat diep genoeg reinigt en daarna weer de zuurgraad van de huid herstelt. Bij Skin8 zijn er snelle, effectieve behandelingen mogelijk met aansluitend een gratis advies voor thuisgebruik, zodat je de huid zelf maximaal kan verzorgen. 
Ook kun je langskomen om als je echt werkzame huidverzrogingn wil aanschaffen;  producten die je huid helpen minder snel te verouderen en er gezonder uit te zien. Er zijn naast goede reinigers/scheercremes, ook lichte gels als dagverzorging. Oogcremes met een oplichtend effect kunnen de kringen minder zichtbaar maken, waardoor je er toch weer wat uitgeruster uitziet.
Het is niet noodzakelijk om een behandeling te ondergaan, maar als je heerlijk wil relaxen is een dieptereiniging met een peeling en een goed masker uiteraard mogelijk. Voel je welkom!. 

Water als reiniging is niet genoeg! Water bevat kalk en droogt de huid nog verder uit. Water heeft niet het vermogen om het vuil op te lossen. . Begin de dag dus met een goede reiniger di eiewitten bevat en het vuil op zachte wijze toch grondig verwijdert.
 

Tips voor een goede huidverzorging

Reinig met een gel of creme waarmee je bij voorkeur ook meteen kunt scheren.
Je huid is dan schoon en klaar voor de dagverzorging.   En dan een dagverzorging in de vorm van een gel of creme. Een liposomengel kan een perfecte vervanging zijn van een aftershavebalm, omdat de gel direct in de huid trekt , het laat geen vettig laagje achter en de mannenhuid wordt toch voorzien van alle benodigde vitamines. Heb je een vette huid, dan adviseren we de liposomengel met tea tree. Deze werkt ontstekingsremmend, ontsmettend en kan zodoende folliculitus (ontstekingen door ingegroeide haartjes) na het scheren voorkomen. De geur doet denken aan de sauna en is lekker fris.
Maar uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden, zoals een heerlijk ruikend dagserum van image Skincare. Je bent welkom om dat eens te komen testen.

 

Ook is het aan te raden om minimaal 1x per week een gezichtspeeling en een masker thuis te gebruiken, maar je kunt hiervoor ook eerst eens een behandeling bij de huidspecialist boeken.  In de winter of na een vakantie kan de huid iets extrá gebruken zoals een ampul.  
Bij Skin8 hebben we diverse merken op voorraad. Met heerlijke geuren, maar juist ook zonder toegevoegde parfums. Als je echt goede verzorging wilt waar je huid minder snel van veroudert, is een afspraak de eerste stap.  
 

Gezichtsbehandeling voor mannen

Ook als man kun je je gezicht eens onder handen laten nemen, terwijl je ontspant in de behandelstoel. Ervaar het eens en krijg tegelijkertijd kennis over dagelijkse verzorging. Skin8 is laagdrempelig en heeft al meerdere mannen mogen behandelen. Bel gerust voor een  intake. We kijken samen naar je huid en aandachtspunten. De huidspecialist maakt foto's na de reiniging en na de behandeling zodat je goed kunt zien hoe je huid daarop positief reageert! 
Mocht het nodig zijn, dan staan er peelings en mesotherapie ter beschikking voor een diepere aanpak van bijvoorbeeld littekens en acné. en mocht je meer willen, dan is 1 keer per maand Katja Kalb hier, de cosmetisch arts waar je altijd een gratis consult van kunt krijgen, 

Om je huid de beste behandeling te kunnen geven, kun je de behandeling per tijdsblok afspreken. Zodat je altijd een op maat gemaakte behandeling krijgt die je huid verdient. Je kunt kiezen uit 45 minuten, 60 minuten, 75 minuten of een 90 minuten behandeling. Denk aan een dieptereiniging, een masker, een gezichtsmassage of een peeling waarvan je niet gaat vervellen, Niemand zal zien dat je een peeling hebt ondergaan, behalve dan je frisse uitstraling..... zelfs na een avondje stappen. 

Maak nu vrijblijvend een afspraak om te zien wat Skin8 voor je kan betekenen en ontdek het verschil!

Botox en injectables: instant effect

Eens per maand is een deskundige vrouwelijke arts en huidtherapeut, dus wil je nog meer dan de beste huidverzorging voor thuis, dan is er een aanvullend aanbod in de vorm van injectables of koudlasertherapie. Ook mannen gebruiken inmiddels Botox en fillers voor een uitgeruste blik. Informeer vast naar de volgende mogelijkheid op 8 november a.s.! Er zijn nog 2 plaatsen vrij. een consult bij de arts is kosteloos. 

Wie weet tot ziens bij Skin8!