ALs u behandeld wordt met hormoontherapie, bestraling of chemo

Door kanker en de daarbij behorende medische behandelingen kan uw huid anders reageren dan u gewend bent. Een bijwerking van bestraling, chemo of een operatie is onder andere dat uw huid rood kan worden, soms droog en schilferig of juist vet en/of brandering. De huid kan tijdelijk gezwollen kan zijn en operaties laten soms littekens na. Daarnaast kunnen vlekken ontstaan door veranderingen in pigmentatie.
Wist u dat u tijdelijk ook ontvankelijker bent voor infecties en er makkelijker bloedingen ontstaan?
Producten die u voorheen gebruikte, veroorzaken nu soms heftige reacties en ook de dagelijkse verzorging versterkt mogelijk huidige klachten. Kortom, tijdens deze periode heeft uw huid extra aandacht en verzorging nodig. Niet alleen uw gezichtshuid, maar ook uw hoofdhuid, haren, handen, voeten, nagels etc. kunnen te lijden hebben onder de behandelingen.

4 februari 2017 was Wereldkankerdag. Skin8 doet de hele maand februari mee met de actie. Geef een glimlach kado van de Stichting Look Good, Feel Better.  Het is een landelijke actie waar bijna 500 schoonheidssalons aan mee doen.  SKin8 geeft 10 vrouwen een onvergetelijk verwenmoment in de vorm van een gratis gelaatsbehandeling of een zachte massage o.b.v. effleurages.. Zie ook de facebookpagina van Skin8. 
De actie loopt tot en met eind februari. Heb je vragen of wil je iemand aanmelden, bel gerust. 

Bij Skin8 is ons topproduct Skinident vrij van alcohol, parfum, conserveringsmiddelen en vulmiddelen!.  Daarom werken wij uitsluitend met Skinident voor vrouwen en mannen die met kanker zijn geconfronteerd. Dit om 100% verdraagbaarheid te garanderen en enkele vorm van irritatie uit te sluiten.


 
Bent u eraan toe om de dagelijkse verzorging voor uw huid op te pakken met zachte producten met de zuiverste ingrediënten  (d.w.z. geen enkele verdachte of schadelijke stof en allergenen) , dan bent u bij Skin8 aan het juiste adres. De huidspecialist is getraind in huidverzorging bij kanker en heeft beroepsmatig en privé ervaring met kankerpatienten en -behandelingen. 

U wordt ontvangen in huiselijke sfeer met koffie, thee en iets lekkers en u mag gewoon even relaxen. U kunt in alle rust zelf beslissen wat u doet.  Een goed idee is wellicht om eens een proefbehandeling te ondergaan, zodat u een goed idee krijgt wat de producten van dr. Baumann voor uw huid kunnen betekenen. U ervaart zelf dat uw huid direct zachter zal aanvoelen,  er rustiger uit ziet en de ergste branderigheid verdwijnt. Uw huid wordt weer toonbaarder en u voelt zich zelfverzekerder.

Skin8 heet u van harte welkom. Bel gerust als u vragen heeft.