Over Skin8  

De Visie van Skin8, praktijk voor huidverbetering

Onze visie is dat iedereen een mooiere of betere of gladdere, maar met name gezonde huid kan krijgen, ongeacht de leeftijd of het geslacht. Het probleem is dat men als consument doorgaans niet weet wat de juiste producten zijn voor de eigen huid. De huidconditie is nl. niet constant, omdat het door heel veel interne en externe factoren wordt beïnvloed. Wanneer moet je nu wat gebruiken en hoe lang? En wat ziet er eigenlijk allemaal in die cremes en lotions? Welk ingredient is nu echt werkzaam en in welke molecuulvorm?
In alledaagse reclames worden wij vaak misleid met allerlei prachtige afbeeldingen van modellen die gefotoshopt zijn.  (Vergeet niet dat zij pas toonbaar worden onder een dikke laag make-up.). De kunst is echter om je ook zonder make-up goed te voelen met een huid die prettig aanvoelt. Als je zelf blijft shoppen, kun je nauwelijks verbetering zien en soms is dit zelfs de oorzaak van je verslechterde huidconditie.

Bij Skin8 krijg jij als individu een haalbaar advies voor verbetering van je huid. En we werken er samen aan. Intake, advies, gebruik, controle, check up, aanpassing.
De eerste stap naar huidverbetering is een goede huidanalyse.  Een mooie huid is een huid zonder irritaties. een huid die prettig aanvoelt, zacht is, ietwat vochtig en ook een effen glans vertoont. Ook benieuwd hoe we dit kunnen bereiken? Maak een afspraak en we vertellen graag meer over onze aanpak.  Bij een consequente plan en tussentijdse aanpassingen, kan jouw huid ook op de cover! Zonder een dikke laag foundation,   


 

Skin8 garandeert optimale huidverbetering met o.a.:


Kies bewust voor een gezonde huid en kom ook eens gratis kennismaken met Skin8, tel.nr 06-37350121.


Wij staan voor je klaar, voor advies voor de beste cosmetica thuis en voor de meest effectieve salonbehandelingen, eventueel in kuurverband.