Microneedling met de mesogun

De mesogun injecteert op een pijnvrije manier hooggeconcentreerde serums (Skinboosters) in de huid en kan hiermee bijna ieder huidprobleem aanpakken.  Een Skinbooster bestaat uit niet gecrosslinked hyaluronzuur met aminozuren en mineralen die de huid een natuurlijke anti-age behandeling geven.
Door de werkzame stoffen met gecontroleerde precisie vlak onder de huid aan te brengen, verbetert de structuur van de huid, de stevigheid en haar elasticiteit. Na 1 behandeling ziet u al een verrassend mooi effect; na een kuur van 6 behandelingen heeft u een resultaat dat zeker een jaar of meerdere jaren zichtbaar is. 
Informatie avond/middag bijwonen? Je kunt je hiervoor direct aanmelden via info@skin8.nl.  Deelname is gratis.  Er is koffie/thee, een drankje en een hapje voor alle geinteresseerden. Er wordt na de uitleg 1 behandeling verloot. Wie weet, win jij die!.

De behandeling wordt wel direct uitgevoerd, zodat alle deelnemers direct de resultaten kunnen zien.  
 


Wat is het verschil met fillers?

Fillers bestaan uit gecrosslinked hyaluronzuur en zijn zeer geschikt voor diepe rimpels en groeven en voor het tijdelijk aanbrengen van veel volume. Fillers worden geïnjecteerd door BIG geregistreerd arts Drs. Katja Kalb in de praktijk van Skin8 tijdens de speciale injectablesdagen (eerstvolgende op 8 november a.s.).
De boosters die we gaan gebruiken met de mesogun bevatten non-crossed linked hyaluronzuur en worden door de huidspecialist m.b.v. de intradermale injector (mesogun) in de huid gebracht. De mesogun werkt op basis van een compressor, waardoor de druk continu is en deze zorgt voor een zeer precieze injectiediepte van de serums.
Skinboosters zijn eigenlijk een natuurlijke variant van een filler.  Skinboosters bevatten meerdere aminozuren, peptiden en mineralen die er voor zorgen dat de huidcellen onderling beter communiceren. Het natuurlijk anti-aging proces in de huid wordt krijgt een ware boost!.
Omdat de Skinboosters in 1 behandeling over het hele gelaat, de hele hals, het hele decolleté of beide handen wordt aangebracht, krijgt het gehele oppervlak een betere uitstraling.
De Skinboosters zijn dus ook heel mooi in te zetten na of i.c.m. een behandeling met plaatselijke fillers en Botox.


Wat voor soorten Skinboosters zijn er allemaal?

Er zijn voor iedere indicatie aparte, met zorg samengestelde serums, zoals whitening boosters, liftende boosters, boosters om wallen en donkere kringen sterk te verminderen. volumeherstellende boosters, siliciumboosters voor het stimuleren van de collageenaanmaak, boosters om striae en cellulite te verminderen en tot slot boosters om de haargroei te bevorderen.  Het voordeel is dat in een kuur van 6 behandelingen meerdere boosters gebruikt kunnen worden of zelfs 2 boosters per behandeling!
 

Wat kan ik met Skinboosters bereiken?

Skinboosters ingebracht via de mesogun geven een jonger uitziende huid, doordat de huid nl. zelf wordt aangezet om nieuw collageen te vormen.  Denk aan de huid van het gezicht, het hoofd, de hals, het decollete, maar ook de handen bijvoorbeeld. De huid oogt frisser, voller en egaler van kleur! Striae en littekens verminderen, de haargroei komt weer terug. En dat voor langere tijd, zelfs jaren. En geheel pijnloos door de hoge snelheid van de injector en gelijkmatige druk van de compressor.  

 


 

Na slechts 1 behandeling kun je al een geweldig mooi resultaat zien.  Dat geldt voor huidverjonging, aanpak van cellulite, haarverlies enzovoort. 
Kortom: de mesoguninjectietechniek  is een ideale snelle methode om - icm speciale serums- een prachtig therapeutisch effect te bereiken.  We vertellen je er alles over tijdens een persoonlijke intake.

Interesse in de mogelijkheden voor uw huid? Bel gerust met Skin8 en laat u adviseren. Graag leggen wij het principe gedetailleerd uit in onze rustige praktijk.
    
Graag tot ziens! Aanmelden kan altijd!